Alken-Maes

Vacatures zoeken

vacatures gevonden
  • Bekijk een dagje uit het leven van Pascale

    Pascale Voet

    Local Internal Audit Manager

    Met 25 jaar ervaring bij Alken-Maes ben ik een oudgediende, maar ik heb me nog geen seconde verveeld. Sinds 2003 werk ik op de auditafdeling: een heel gevarieerde job. En sinds we deel uitmaken van de Heineken-groep is die nog afwisselender geworden. Zo heb ik al heel wat boeiende mensen van verschillende nationaliteiten ontmoet.

    Bekijk een dagje uit het leven van Pascale

Business Support

Word maester in Business support

Maesters in Business Support creëren de context waarin we samen mooie resultaten neerzetten. Ze denken mee met hun collega’s en geven hen de nodige ondersteuning. 

De businessanalisten van Alken-Maes vergaren marktdata & trends en trekken daaruit een aantal relevante conclusies. Die vormen de basis voor aanbevelingen en advies. Dit zowel aan het salesteam, als aan de directie met het oog op eventuele strategische beslissingen.

Als Maester in Corporate Relations bewaak jij het imago en de reputatie van Alken-Maes. In nauwe samenwerking met de marketingafdeling ondersteun je de merkencommunicatie op PR-vlak. Daarnaast stuur je de inspanningen op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid mee aan. Ook een sluitende, betrouwbare crisiscommunicatie behoort tot de verantwoordelijkheden van je team. 

Bij Alken-Maes smaakt Finance absoluut niet droog. Financiële projecten met een veelzijdige betrokkenheid bezorgen je een wervelwind aan ervaringen. Het Accounting-team zorgt voor een correcte verwerking van alle boekhoudkundige processen. Credit Collection staat dan weer borg voor een tijdige inning van openstaande klantenvorderingen. De afdeling Immo-banking beheert alle leningen aan horecaklanten. Onze Maesters in Controlling ondersteunen alle afdelingen met businessinformatie en centraliseren de verschillende budgetten. 

Ons HR-departement draagt people development hoog in het vaandel. Managers en medewerkers spreken jaarlijks concrete doelstellingen af, in lijn met strategische businessobjectieven. Een ideaal moment voor onze medewerkers om hun eigen ambities en persoonlijke doelstellingen duidelijk te maken. Door middel van coaching en opleidingsprogramma's proberen we hen zo sterk mogelijk te ontwikkelen. Daarnaast zijn er bij Alken-Maes ook HR-jobs in rekrutering & selectie en compensation & benefits.

Onze Maesters in Immo krijgen een veelzijdig takenpakket voorgeschoteld. Zij beheren ons bestaande gebouwenpatrimonium, maar gaan ook op zoek naar nieuwe, goed gelegen panden. Ze sluiten diverse contracten af (huur, water, elektriciteit,...) en brengen de nodige vergunningen in orde. Verder zoeken ze geschikte uitbaters en zorgen ervoor dat de binnenkant van een café perfect beantwoordt aan het gezicht van onze branding. Pas dan kunnen onze producten er in de beste omstandigheden verkocht worden... Iets voor jou? Rep je dan naar onze Immo-vacatures!

Onze IT-afdeling bestaat uit twee sterke, complementaire teams. De Operations-poot garandeert service en system engineering, zodat de bestaande systemen perfect blijven draaien. De Applications-collega’s ontwikkelen en integreren nieuwe toepassingen, zoals onze eigen databases.

Met onze vacatures voor juristen gaan we op zoek naar Legal Maesters. Zij vormen een kleine, hechte groep die de andere medewerkers op de hoogte houdt van wettelijke veranderingen. Ze verstrekken de verschillende afdelingen de juiste juridische info en zijn erg goed op de hoogte van handels-, brouwerij-, concurrentie- en octrooiwetgeving. Bovendien zijn ze experts in juridische geschillen, en dus prima geplaatst om juridisch advies te geven. 

Bij Alken-Maes draag je als medewerker inkoop een grote verantwoordelijkheid: je staat in voor de aankoop van zowel grondstoffen, verpakkingen als publiciteitsmateriaal en gadgets... een wereld die nooit verveelt!