Alken-Maes

Vacatures zoeken

vacatures gevonden

Pascale Voet

Pascale Voet

Studie Graduaat A1 moderne talen Start bij Alken-Maes Juridisch secretariaat Huidige functie Interne auditmanager
“Aan jou om kansen te grijpen.”

Hoe is het voor jou begonnen bij Alken-Maes?

“Midden jaren tachtig liep ik hier stage, als student moderne talen. Dat viel reuze mee, dus ik besloot om meteen te solliciteren. Eerst werkte ik op het juridisch secretariaat. Doorheen de jaren kreeg ik meermaals de kans om op te klimmen. Zo werkte ik onder meer op de dienst contracten en was ik ook een tijdlang dossierbeheerder. Recenter werd ik verantwoordelijk voor de audits binnen het bedrijf.”

Hoe ben je in je huidige functie terechtgekomen?

“Als onderdeel van de HEINEKEN-groep moet Alken-Maes over een interne auditmanager beschikken. Voor die functie was ik de meest geschikte persoon: ik was de enige die audits uitvoerde binnen Alken-Maes. Ze hebben me de job dan ook aangeboden, en uiteraard heb ik de kans gegrepen. Bovendien kreeg ik de nodige medewerkers en middelen om mijn functie optimaal te kunnen uitoefenen.”

Op welke manier word je begeleid in je loopbaanevolutie?

“Je kan hier zeker rekenen op de nodige coaching. Om me klaar te stomen voor mijn huidige functie, kreeg ik bijvoorbeeld de kans om een tiendaagse opleiding rond people management te volgen. Zo leer je hoe je het beste uit je mensen haalt.”

Wat doet Alken-Maes om interne mobiliteit te stimuleren?

“Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van interne vacatures. Die worden bijvoorbeeld steevast getoond op de flatscreens die hier overal hangen. Bij Alken-Maes zijn er tal van interessante kansen, maar het is ook aan jou om ze te grijpen. Ons bedrijf evolueert immers voortdurend: als werknemer moet je mee kunnen veranderen.”