Alken-Maes

Vacatures zoeken

vacatures gevonden

Sales & Marketing

Word maester in Sales & Marketing

Maesters in Sales & Marketing beschikken over een onstuitbare commerciële drive. Die gebruiken ze om een groeiend aantal consumenten te bekoren met onze sterke merken.

Fun & Cool, de jongste businessunit van Alken-Maes, bestaat uit gedreven sales- en marketingcollega’s die merken als Desperados in de markt zetten. De beoogde consumenten zijn veelal trendy feestbeesten die graag hippe bieren ontdekken. Het nachtleven is dan ook één van de belangrijkste jachtterreinen van deze Maesters at Work!

Kom meer te weten op www.funandcool.be

Trade Marketing - Goede producten hebben we al, maar we willen ze natuurlijk ook aan de man brengen. Als Maester in Trade Marketing zoek jij naar originele invalshoeken waardoor onze producten opvallen en verkopen: promoties, publiciteitsmateriaal… Je benadert de klant als een slimme trade marketeer en probeert zoveel mogelijk impact te krijgen op het verkoopsmoment.


Brand Marketing - Het DNA van een merk passioneert je als geen ander? Je voelt je gewapend om onze branding tot in de puntjes te bewaken, en om creatieve acties te ontwikkelen? Verover dan een stoeltje in ons Brand Marketing-team. Hier kun je al je nieuwsgierigheid botvieren en - wie weet - bedrijfsgeschiedenis schrijven.

Onze Maesters in Sales Off-trade zijn key account managers en sales promotors die de retail een commerciële boost geven. Zorg jij graag mee voor een stijgende verkoop van onze merken in supermarkten en winkels? Dan ben jij misschien wel de Maester at Work die we voor dit team zoeken.

Onze Maesters in Sales On-trade tonen hun commerciële skills in de horecawereld of in één van onze eigen drankencentrales (West-Vlaamse Drankencentrale, Jetta Drinks, Antwerpse Drankencentrale en Limburgse Drankencentrale). Beschik jij over analytisch en strategisch inzicht? Ambieer je een job met verantwoordelijkheid? Met jouw sociale intelligentie weet je het engagement van caféhouders af te dwingen? Dan heb je ongetwijfeld alle troeven in handen om ons Maesters at Work-team te vervoegen.

Als Maester in Telesales werk je ofwel voor onze on-trade-afdeling, ofwel voor onze off-tradeafdeling. De televerkopers van Alken-Maes telefoneren dagelijks met klanten om productpromoties voor te stellen en sales te stimuleren. Daarnaast volgen ze klanten op en handelen ze een aantal administratieve taken af. Voor Alken-Maes vormt het telesales-team een erg belangrijke hefboom om klanten commercieel te benaderen.