Menu

Wij zijn Business Support

Wij zijn ideeënbrouwers

Wij zijn Maesters

Word Maester in Business Support
Bij Alken-Maes maken we van jou een Maester. Ook in Business Support. Want dankzij de expertise van de ondersteunende diensten kunnen onze andere Maesters volledig hun ding doen. Want uiteindelijk delen we allemaal dezelfde dorst naar beter.

Finance

Finance

Bij Alken-Maes proef je van uitdagende, financiële projecten. In het Accounting-team verwerk je onze boekhouding op een vlotte, correcte manier. Ga je aan de slag bij Credit Collection, dan waak je erover dat alle klanten hun rekeningen op tijd betalen. Bij de afdeling immo-banking beheer je mee de leningen van onze horecaklanten. Als Maester in Controlling ondersteun je de andere afdelingen met businessinformatie en centraliseer je de verschillende budgetten. Reken maar uit: jij bent een Maester in Finance.

afdeling_hr

HR

Als Maester in HR doe je mensen openbloeien en doorgroeien. Met de juiste begeleiding en opleiding maak je het verschil voor iedereen. Want in ruil voor hun sterke inzet bied je collega’s ook veel fun en feel good at work, mooie voorwaarden en groeikansen. Op die manier vind je veel uitdaging en voldoening in je HR-job bij Alken-Maes, van rekrutering & selectie tot compensation & benefits. Versterk ons als Top Employer, zorg mee voor onze Maesters en brouw aan een betere wereld bij HR.

IT

IT

Heb je IT in je, dan heb je bij Alken-Maes keuze uit twee sterke, complementaire teams. Binnen Operations garandeer je de service en system engineering. Op die manier hou je al onze bestaande systemen perfect draaiende. Opteer je voor de Applications, dan ontwikkel en integreer je nieuwe toepassingen. Zoals bijvoorbeeld onze eigen databases voor een optimale interne flow. Ook helemaal high van tech en bier? Word dan Maester in IT bij Alken-Maes.

afdeling_legal

Legal

Ben je jurist en op zoek naar een unieke uitdaging, dan kan je bij Alken-Maes terecht. Je houdt collega’s op de hoogte van wettelijke veranderingen en geeft andere afdelingen juridische informatie en advies. Bovendien ben je expert in juridische geschillen en sta je ons bedrijf bij waar nodig. Handels-, brouwerij-, concurrentie- of octrooiwetgeving zijn helemaal je ding. Maester in de rechten? Dan is onze legal jouw zaak!

general

General

Blink je als Maester uit op een ander domein? Dan ben je ook welkom bij Alken-Maes! Binnen Immo ga je op zoek naar de best gelegen panden, beheer je onze gebouwen en zoek je geschikte uitbaters. Als businessanalist verzamel je data en spot je trends. Op basis hiervan geef je strategisch advies en concrete aanbevelingen voor de directie. Bij Corporate Relations bewaak jij het imago en de reputatie van Alken-Maes. Je verzorgt eveneens de PR, communicatie rond duurzaamheid en crisiscommunicatie. Eén ding is zeker: als Maester geniet je sowieso van frisse, inspirerende jobs.

Website made by MINSKY