Menu

Afgestudeerd in Financiën? Alken-Maes wants you!

alken-maes_top_employer

Afgestudeerd in Financiën? Alken-Maes wants you!

Een diploma in Finance of Accounting op zak? En zin om je op de bier- en cidermarkt te storten? Goed nieuws: Alken-Maes zoekt young grads met financiële skills. Hallo Finance Maesters!

Ondernemers, mouwopstropers en plezierscheppers die recent de schoolbanken achter zich hebben gelaten OF maximum twee jaar ervaring hebben in accountancy en/of fiscaliteit. Resultaatgerichte jonge wolven die klaar zijn om na de theorie (eindelijk) met échte cijfers aan de slag te gaan. Beats de schoolbanken anytime, toch? Heb je energie te koop, beschik je over een natuurlijke overtuigingskracht en kan je zowel in het Nederlands, Frans als Engels vlot babbelen? Dan ben je een Finance Maester, quoi.

Via projecten in onze accounting- en reporting-afdeling krijgen Maesters meteen een beeld van de financiële wereld voor een bedrijf als Alken-Maes. Koffie gieten? Vergeet dat. Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin jezelf uitleven een must is en je elke dag opnieuw de kans krijgt om te b(r)ouwen aan sterke merken. Maes, Cristal, Affligem of Strongbow: toppers, in België én daarbuiten.

Hebben we jou nu helemaal omschreven? Klik door naar onze Finance-vacatures voor meer info en word Maester!

 

 

Junior Business Analytics
Bekijk hier de vacature


Accounting Grad
Bekijk hier de vacature


Business Analytst
Bekijk hier de vacature

Website made by MINSKY