Menu

Alken-Maes verkozen tot Top Employer!

alken-maes_top_employer

Alken-Maes verkozen tot Top Employer!

Onze 470 werknemers wisten het al langer, nu is het ook helemaal officieel: Alken-Maes is een Top Employer! Dat we zonder blozen fier mogen zijn op die titel is een understatement. Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van werkgevers overal ter wereld professioneel onderzoekt én toetst aan de internationale standaarden. Uit hun onderzoek blijkt dat we bij Alken-Maes die hoge norm zonder probleem halen. Meer nog; we zijn zelf cum laude geslaagd! Top Employer verwoordt het zo:

“Brouwerijen Alken-Maes, dé innovatieve challenger op de Belgische bier- en cidermarkt, biedt uitstekende arbeidsomstandigheden, koestert en ontwikkelt talent op alle niveaus van de organisatie én komt op Human Resources-gebied naar voren als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren.”

We hadden het niet beter kunnen zeggen, toch? Een dikke pluim op de hoed van de mensen bij HR, we horen voortaan bij de crème de la crème van de werkgevers. Klinken op dat mooie resultaat? Het mag, het moet! De missie van onze Maesters voor 2018: keep up the good work. We zullen het exclusieve keurmerk met trots dragen en beloven samen met onze maesters te blijven b(r)ouwen aan top werkplekken. 

Website made by MINSKY