Menu

Over Alken-Maes

Samenwinnaars

Wij zijn samenwinnaars

Bij Alken-Maes gaan we met z’n allen voor één doel: samen winnen. Uit die goesting naar beter gaan we voor elkaar door het vuur. Als Maesters delen we dezelfde ambitie en werken we hiervoor over de verschillende departementen heen. Altijd met een open, duidelijke communicatie en positieve, interne werking. Zo zijn we trots om samen te brouwen aan onze sterke merken, Alken-Maes en de HEINEKEN groep.

Plezierscheppers

Wij zijn plezierscheppers

Onze Maesters voelen zich volop betrokken en ondersteund binnen onze bedrijfscultuur. Want de balans tussen werken en leven is van vitaal belang voor Alken-Maes. Enkel op die manier kunnen onze Maesters zich in alle veiligheid ontplooien en zich blijven ontwikkelen. Bij Alken-Maes zetten we immers in op ieders gezondheid, geluk én plezier op het werk. Want Maesters zijn pure plezierscheppers.

Doorgroeiers

Wij zijn doorgroeiers

Elke Maester heeft het recht op een persoonlijk ontwikkelingsplan. Zo proberen we met de juiste opleidingen te investeren in onze talenten, van onboarding trajecten over opleidingen tot leadership trainingen. Dankzij ons transparant programma voor talent management maken we van onze medewerkers echte Maesters.

Ondernemers

Wij zijn ondernemers

Onze Maesters delen allemaal dezelfde goesting om te ondernemen. Als echte entrepreneurs optimaliseren ze elk aspect binnen hun eigen expertiseveld. Vanuit onze gezamenlijke visie op leadership investeren we dan ook sterk in leiders die beslissingen durven nemen en positieve impact creëren voor Alken-Maes. 

Website made by MINSKY