Menu

wij zijn sales

wij zijn verbazers

wij zijn maesters

Verbaas als Maester in Sales & Marketing
Ook altijd dorst naar betere resultaten? Dan heb jij het wellicht helemaal in je om een Maester in Sales & Marketing te worden bij Alken-Maes. Natuurlijk staan we voor de pure wereldklasse van HEINEKEN groep, maar we zijn evengoed een lokale brouwer van kwaliteitsbieren en -ciders. Klaar om iedereen te verbazen? Geef je dan volledig voor onze merken en word Maester in Sales & Marketing!

Channel marketing

Channel Marketing

Jij hebt de marketing skills, wij de straffe merken. De perfecte match dus om klanten te winnen voor onze heerlijke producten. Promoties, publiciteitsmateriaal, online acties… dankzij jouw originele ideeën en ondernemerschap vallen onze producten nog meer in de smaak. Jij wordt de Maester die voor nog meer plezier, tevreden klanten en extra verkoop zorgt.

Brand marketing

Brand Marketing

Adem je branding, zit er puur merk-DNA in iedere vezel? Toon dan je passie voor sterke merken als Maes, Cristal, Affligem, Desperados en Strongbow. Hop naar onze brand marketing en bewaak als Maester onze merken tot in de kleinste details. Versterk ons met je creatieve acties en brouw mee aan ons succesverhaal.

retail

Sales Off-trade / Retail

Als Sales Off-trade ben je verantwoordelijk voor de sales resultaten van Alken-Maes. Zot van supermarkten vol Alken-Maes producten en cijfers die altijd blijven stijgen? Met je drive geef je onze sales in de retail telkens opnieuw een commerciële boost. Da’s iets voor jou, toch? Wel, dan ben jij de Maester die we zoeken.

horeca

Sales On-Trade / Horeca

Als Sales On-trade weet je te scoren met je verkoopcijfers in de horeca. Hiervoor brouw je een goede band met horeca-uitbaters en onze eigen drankcentrales. Bovendien ben je een Maester met ambities en verantwoordelijkheid. Open de uitdaging van je leven en proef met volle teugen van je job bij Alken-Maes.

Website made by MINSKY