Menu

Wij zijn Supply Chain

Wij zijn mouwopstropers

Wij zijn Maesters

Brouw mee als Maester in Operations
Onze Maesters in Operations vormen het kloppende hart van Alken-Maes. Dankzij hun verschillende expertises, weten we de kwaliteitsbieren en -ciders te brouwen waar we allemaal zo trots op zijn. Maes, Cristal, Affligem, Desperados, Strongbow, … hun gedeelde passie voor bier en techniek maakt dat onze merken blijven verrassen en verfrissen.

brewing

Brewing

Als Maester in Brewing proef je alles van het brouw-, gistings-, lagerings- als filtratieproces. Soms complex, maar vooral straf interessant. Want onze drie hoogtechnologische brouwerijen in Alken, Kobbegem en Opwijk kunnen niet draaien zonder jouw menselijke touch. Dankzij je expertise en smaakzin ben je ook onze beste garantie voor topproducten. En omdat we zoveel verschillende soorten bieren brouwen, proef je elke dag van een nieuwe uitdaging. Klinkt goed, blijft smaken.

logistics

Logistics

Bij Alken-Maes beleef je alles wat je wil op logistiek vlak. Op de planning zorg je voor een perfecte samenwerking tussen sales, productie en bevoorrading. Eens geproduceerd, garandeer je als Maester in warehousing dat al onze topbieren en -ciders correct bij onze klanten geleverd worden. Maester in Logistics, een logische keuze voor jou.

packaging

Packaging & Maintenance

In de bottelarij van Alken verpak je als Maester in Packaging onze bieren in flessen, blikjes en vaten. Als gedreven operator werk je er in verschillende ploegen). Als technische Maester van Maintenance zorg je voor onderhoud en herstellingen zodat onze installaties optimaal renderen. Samen waken Packaging & Maintenance over de kwaliteit en veiligheid die voor Alken-Maes zo vitaal is. Schenk jezelf een coole job in en word Maester.

Quality

Quality

Word Maester in Quality en check of alle kwaliteitsnormen (zoals de vereiste parameters, de ISO-norm, smaak, gezondheid) behaald worden, zowel voor onze interne productie-eenheden als voor externe. Daarvoor maak je gebruik van diverse kwaliteitssystemen en analyses. Die garanderen dat de producten, (inclusief de aangeleverde goederen) van en voor Alken-Maes, aan alle voorwaarden beantwoorden op het vlak van kwaliteit en voedselveiligheid.

Website made by MINSKY