Menu

Onze vestigingen

Kobbegem

Kobbegem

In onze artisanale brouwerij van Kobbegem voel en proef je de traditie. Hier brouwt Alken-Maes Mort Subite, geuze- en fruitbieren van spontane gisting. De brouwerij werkt met unieke en authentieke productiemethodes, gebruikt de beste Belgische grondstoffen en laat de brouwsels rijpen in houten vaten. Alles voor een kwaliteitsbier vol authenticiteit, karakter én smaak.

Alken

Alken

Onze centrale brouwerij bevindt zich in Alken, net als onze roots. Hier brouwen en bottelen we al onze verfrissende merken zoals Maes en Cristal. Ook de planning en logistiek coördineren we van hieruit. Op die manier geniet iedereen op tijd van zijn favoriete pint.

Opwijk

Opwijk

Liefhebber van bier met karakter? Dan is onze brouwerij in Opwijk iets voor jou. Want hier brouwt Alken-Maes de ambachtelijke bieren Affligem, Postel en Op Ale. Traditionele bieren doen het steeds beter, ook internationaal. Daarom breidde de Affligem Brouwerij de voorbije jaren sterk uit, met extra capaciteit voor extra veel smaak. 

Mechelen

Mechelen

Ons hoofdkantoor te Mechelen vormt de warme thuis voor onze marketing, sales en algemene diensten. Dit gloednieuwe, ecologische gebouw met trendy kantoren en aangename vergaderruimtes is de ideale werkplek voor onze Maesters. En na het werk hebben ze alle tijd voor een glas in onze loungebar of op één van de zonnige dakterrassen. Zin gekregen? Gezondheid, Maester!

Wellen

Wellen

In Wellen zijn onze Maesters in Customer Technical Services gehuisvest. Ze staan in voor de planning van de verschillende Quality Services-teams. Zo installeren en onderhouden we over heel België de perfecte tapinstallatie voor de perfecte pint. Geniet ervan (met mate)! 

Website made by MINSKY