Menu

Young Potentials bij Alken-Maes?

Dat zijn Maesters!

younggrads

Wie en wat?

Young Potentials bij Alken-Maes? Dat zijn studenten die meerwaarde zoeken in een studentenjob, stagiairs die écht aan hun soft en hard skills werken en pas afgestudeerde toppers (en bierliefhebbers?) die in no time Maesters worden en dus van onze verfrissende bieren en ciders hun job maken. Welke ben jij?

Bij Alken-Maes start je in een team ondernemers, mouwopstropers en plezierscheppers: een mix van resultaatgerichte jonge wolven die klaar zijn om de theorie in de praktijk om te zetten en ervaren rotten in het vak die altijd bereid zijn te helpen. Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin jezelf uitleven een must is en je elke dag opnieuw de kans krijgt om te b(r)ouwen aan onze sterke merken. Maes, Cristal, Affligem, Hapkin of Strongbow: toppers, in België én daarbuiten. Beats de schoolbanken anytime, toch?

Heb je energie te koop, beschik je over een natuurlijke flair en kan je zowel in het Nederlands, Frans als Engels babbelen? Dan ben je een Maester in spe, quoi.

Ipsum

De formule: lokale knowhow meets wereldklasse

Een streepje geschiedenis? Cristal Alken bracht in 1928 de eerste pils op de Belgische biermarkt, Maes Pils wordt sinds 1946 in cafés afgeschuimd. De fusie tussen de twee pioniers kwam er in 1988, in 2008 werd Alken-Maes deel van de Heineken Company. De combo van lokaal karakter met de wereldklasse en internationale uitstraling van Heineken: een match made in heaven. Alken-Maes telt vandaag 470 medewerkers - Maesters! - en is een van de grootste brouwers op de Belgische markt. Nee, dat is zeker geen klein bier!

Alken-Maes wil trouwens ook 'the greenest international brewer in the world’ worden. We werken elke dag aan de juiste balans tussen doelstellingen en ecologische voetafdruk. Denk aan duurzaam water- en energiegebruik én CO2-vermindering. 

brouwerij_hectoliter

De Missie?

Bierliefhebbers in België én ver daarbuiten helpen verbazen met verfrissende bieren en sprankelende ciders. Jong en bakken potentieel? Word nu Young Potential bij Alken-Maes.

Website made by MINSKY